Check de after movie en doe 22 juni 2019 ook mee!

Meld je aan voor de MudRaise
Sponsor een deelnemer

Samen kunnen we slavernij verslaan

Miljoenen mensen leven in slavernij. Zij worden misleid, mishandeld en misbruikt. Slavernij moet stoppen. Sta daarom op tegen deze misdaad en ga voor de slachtoffers van slavernij door de modder. Ga met ons de strijd aan. Meld je aan voor de MudRaise.

8

Verhalen

€ 155.505

via 3.256 Supporters

218

Deelnemers


Ga door de modder

Jij kunt helpen een eind te maken aan slavernij. Doe mee aan IJM’s MudRaise, een uitdagende obstacle run van 3, 6, 9 of 18km bij Flevonice, Biddinghuizen:

  1. Kies het verhaal dat jou het meeste raakt en meld je aan
  2. Ga aan de slag met trainen en fondsenwerven!

We vragen je om je best te doen om € 3.300,- te werven. Ongeveer de kosten van een reddingsoperatie. Haal je dat niet? Wij zijn blij met elke bijdrage. Meedoen is belangrijker. Meer informatie lees je hier.


aanmelden


Ruim 40 miljoen mensen in slavernij

Wereldwijd leven meer dan 40 miljoen mensen in slavernij. Kinderen, vrouwen en mannen. Mishandeld, misbruikt, miskend. Slavernij is het gebruik van leugens en geweld om een ander te dwingen te werken voor geen of weinig geld. Onder hen kinderen van nog geen vier jaar oud die gewelddadig worden uitgebuit. Alleen samen maken we een einde aan slavernij.


lees de verhalen


Slavernij is een gewelddadige misdaad

Slavernij gaat veel verder dan slechte werkomstandigheden. Mensen die vastzitten in slavernij leven onder de voortdurende dreiging van geweld. Ze hebben te maken met fysiek en seksueel geweld en niemand bij wie zij terecht kunnen voor hulp. IJM bevrijdde slaven die ons vertelden dat ze geslagen werden, slachtoffer waren van groepsverkrachting, opgesloten werden in kleine cellen, werden uitgehongerd en zelfs ooggetuige waren van moord.

 


meld je vandaag nog aan


Slavernij is illegaal. Dus waarom is het er nog?

Miljoenen arme mensen zitten vast in slavernij omdat er niemand is die het voor hen opneemt. Op veel plekken in de wereld worden de wetten tegen slavernij eenvoudigweg niet gehandhaafd door de politie en de rechtbanken — en zo kunnen slaafeigenaren en mensenhandelaren straffeloos arme mensen misbruiken.


doe mee met de MudRaise


Het einde van slavernij

"Moderne slavernij is gewelddadiger dan ooit; groter dan ooit, maar ook meer dan ooit te stoppen."
Gary Haugen, IJM CEO
 

IJM is toegewijd om slavernij te beeindigen. We kunnen dat niet alleen. Alleen samen maken we een einde aan slavernij.


doe ook mee

Je kunt je niet meer aanmelden voor de MudRaise op 23 juni 2018

In een paar eenvoudige stappen is jouw deelname aan de MudRaise geregeld!


Aanmelding MudRaise 2018 helaas gesloten

Neem contact op


Heb je een vraag over de MudRaise? Of over International Justice Mission? Neem contact met ons op! We helpen je graag verder