Over International Justice Mission

Wij zijn International Justice Mission en wij geloven dat recht voor de armen mogelijk is. Wij zijn een wereldwijde beweging die armen beschermt tegen de plaag van geweld, zoals slavernij en mensenhandel. Ons wereldwijde team bestaat uit meer dan 1200 advocaten, undercovers, maatschappelijk werkers en andere professionals werkzaam vanuit 18 veldkantoren. Ons kantoor in Nederland werkt aan fondsenwerving, het mobiliseren van de kerk en het bedrijfsleven en het bijdragen aan overheidsbeleid om slavernij tegen te gaan.


Zo werkt IJM's plan:

1. We bevrijden en herstellen slachtoffers van slavernij en mensenhandel.
2. We zorgen dat slaveneigenaren en andere criminelen in de gevangenis belanden, zodat ze geen nieuwe slachtoffers kunnen maken.
3. We willen slavenhandel voorgoed kapot maken en hele landen veranderen. We helpen overheden om hun rechtssystemen écht goed te laten werken.


Meer over IJM


Kom in beweging

Kom ook in beweging tegen slavernij en doe mee met de MudRaise. Door deel te nemen aan de MudRaise help je mee het verhaal over slavernij en mensenhandel te verspreiden en werf je fondsen. Geld is nodig om mensen te kunnen bevrijden! En daarnaast belooft de MudRaise-dag een heel gaaf event te worden!

Heb je vragen over de MudRaise? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.St. International Justice Mission NL
Postadres: Postbus 13815, 2501 EV Den Haag 
IBAN: NL 37 INGB 0004 9613 89
Incassant ID: NL76ZZZ273423490000

IJM Nederland beschikt over het CBF keurmerk en de ANBI status. Giften via MudRaise.nl zijn dus aftrekbaar van de belasting.
RSIN: 820704453

Telefoonnummer: 088 - 506 0400
E-mail: mudraise@ijmnl.org