Hier vind je de praktische informatie die jouw deelname op zaterdag 3 juli 2021 aan de MudRaise tot een succes gaat maken. Lees echter ook goed de veelgestelde vragen.

Fondsenwerving
Bekijk ook de video's van het MudFestival boordevol tips een inspiratie.


Hoe werkt de registratie van jou als deelnemer?

1. Bekijk de verhalen van onze survivors Jakelin, Geoffrey, Kashi of Kumar (kidsrun) en kies voor wie jij door de modder wilt gaan.  

2. Meld je aan als individu óf start een team óf meld je aan bij een bestaand team.

3. Vul het volledige aanmeldformulier in.

4. Betaal de deelnemerskosten als eerste donatie op jouw teller.

5. Je krijgt van ons toegang tot downloads met allerlei materialen die je kunnen helpen bij de fondsenwerving. 


meld je nu aan!


Mud Masters

Dit jaar gaan we voor het eerst gebruik maken van het parcours van Mud Masters in Haarlemmermeer! We zijn super blij met deze samenwerking. Mud Masters heeft jarenlange ervaring met het organiseren van professionele obstakel events. Wat vinden zij zelf het belangrijkste aan hun evenement? “Bij Mud Masters draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt.” En dat is precies wat we met MudRaise ook willen. Alleen samen kunnen we de finish halen, en alleen samen maken we een einde aan slavernij.  Parcours

Hiernaast zie je een filmpje hoe de obstacle run van Mud Masters eruitziet. Een super mooi, uitdagend maar ook voor iedereen toegankelijk parcours door de verschillende afstanden en obstakels. Hoe langer de afstand, hoe meer obstakels. Durf je een obstakel niet aan? Je mag deze altijd overslaan –het gaat er om dat we mét elkaar de finish halen! Samen met je vrienden en familie kies jij je eigen uitdagingen op het parcours. Zo is de finish een haalboer doel voor iedereen! Welke afstand moet ik kiezen?

Als richtlijn houden we aan: kun je de helft van de afstand hardlopen? Dan ga je het halen! Vanaf 14 jaar kun je kiezen voor de afstanden 6 of 12 km. Voor kinderen van 6 t/m 13 jaar hebben een heel mooi kids parcours dat tegelijk begint met de volwassenen – dit is ongeveer 5km. We gaan allemaal tegelijk van start – voor de kinderen hebben we een aantal alternatieve obstakels. Alle Kidsrunners (dus deelnemers van 13 jaar of jonger) moeten begeleid worden door een volwassene (18+) met een eigen deelnemersticket. Één volwassene mag maximaal 4 kinderen begeleiden.  

Voor alle afstanden geldt dat je altijd de optie hebt om obstakels over te slaan of eerder te stoppen. Jij kiest je eigen uitdaging én jij staat er niet alleen voor, want we doen het samen.   

Durf jij het aan om met ons door de modder te gaan?  

Natuurlijk houden we bij het organiseren van dit evenement rekening met de regelgeving en richtlijnen omtrent corona die zijn vastgesteld door de overheid en het RIVM. Jullie veiligheid is onze prioriteit. Lees in de veelgestelde vragen meer over onze aanpak.


Aanmelden MudRaise


MudFestival

Tijdens het MudFestival hebben we inspirerende video's opgenomen boordevol praktische tips die je helpen bij je voorbereiding voor de MudRaise. En bekijk ook vooral de video's met en over Jakelin, Geoffrey en Kashi! Zij hebben een speciale boodschap voor jou als MudRaiser.


Naar het MudFestival