Hier vind je de praktische informatie die jouw deelname op zaterdag 27 juni 2020 aan de MudRaise tot een succes gaat maken. Lees echter ook goed de veel gestelde vragen (via menu).


De obstacle run

Hier zie een filmpje hoe een obstacle run er normaal gesproken uit ziet. Zoals je op het filmpje zult zien is het een best pittig (maar haalbaar!) parcours. De ronde van 9 km telt ongeveer 50 obstakels. Je kunt echter ook een route van 6 km of 3 km kiezen. Uiteraad is het aantal te nemen obstakels dan ook lager. 

Durf jij het aan om met ons door de modder te gaan?

In 2020 is de MudRaise anders dan anders! Vanwege de coronacrisis organiseren we een speciale Lockdown Edition. Die vindt niet plaats op een obstacle parcours, maar bij jou thuis! Lees hieronder verder...


meld je aan voor de MudRaise


Hoe werkt de registratie van jou als deelnemer?

1. Meld je aan als individu óf start een team óf meld je aan bij een bestaand team.
2. Vul het aanmeldformulier in en betaal je aanmeldingskosten van € 20 voor de MudRaise Lockdown Edition.
3. Je krijgt van ons toegang tot downloads met allerlei materialen die je kunnen helpen bij de fondsenwerving.
4. Je ontvangt van ons een welkomstpakketje met hierin o.a. een set papieren machtigingsformulieren. Handig als je gaat fondsenwerven!


meld je nu aan!


Hoe ziet de Lockdown edition eruit?

De dag willen we om 10 uur beginnen met een online kick-off. We willen je uitdagen om daarna de afstand waarvoor je je hebt ingeschreven te wandelen, rennen, fietsen of te zwemmen. We dagen je uit om zelf je hindernissen op je parcours te verzinnen. Twee deelnemers, Mirjam en Niels Hartmann, hebben hun parcours al uitgestippeld.
Je kunt deze hier bekijken.

Verder mag de modder natuurlijk niet ontbreken! Aan het einde van de dag zullen we als team de Modderbaas bekend maken ;-)
Daarnaast kun je bijvoorbeeld om de 10 minuten een aantal oefeningen doen; 10 burpees, push ups of squats. In de komende weken krijg je allerlei tips om je hierbij te helpen.

Je krijgt nog een speciaal T-shirt thuisgestuurd voor deze dag. En als bewijs van deelname zien we graag een originele foto van jou in dit shirt!