Hier vind je de praktische informatie die jouw deelname op zaterdag 8 juni 2024 aan de MudRaise tot een succes gaat maken. Lees echter ook goed de veelgestelde vragen.


Hoe werkt de registratie van jou als deelnemer?

1. Bekijk de verhalen van onze survivors Aaron, Courage Hope of Kashi of de Kidsrun (deelnemers 10 t/m 13 jaar) voor Courage Hope en kies voor wie jij door de modder wilt gaan.  

2. Meld je aan als individu óf start een team óf meld je aan bij een bestaand team.

3. Doorloop het volledige aanmeldproces.

4. Koop je toegangsticket rechtstreeks bij Mud Masters.
MudRaise: Koop je ticket hier!
Kidsrun: Koop je ticket hier! (Selecteer 6 km)
(50% korting voor Kidsrunners wordt automatisch toegepast.)

5. Je krijgt van ons toegang tot downloads met allerlei materialen die je kunnen helpen bij de fondsenwerving. 


Meld je nu aan!


Mud Masters

In 2024 maken we voor de 4e keer gebruik van het fantastische parcours van Mud Masters in Haarlemmermeer! We zijn super blij met deze samenwerking. Mud Masters heeft jarenlange ervaring met het organiseren van professionele obstakel events. Wat vinden zij zelf het belangrijkste aan hun evenement? “Bij Mud Masters draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt.” En dat is precies wat we met MudRaise ook willen. Alleen samen kunnen we de finish halen, en alleen samen maken we een einde aan slavernij.  

Aanmeldkosten
Om het aanmeldproces makkelijker te maken, koop je net als vorig jaar, je toegangsticket rechtstreeks bij Mud Masters. Kidsrun-deelnemers (10 t/m 13 jaar) krijgen 50% korting via onderstaande speciale link.

MudRaise
Koop je ticket voor de MudRaise hier >

Kidsrun
Koop je ticket voor de Kidsrun (10 t/m 13 jaar) hier > 
(Selecteer 6 km)Parcours

Hiernaast zie je een filmpje hoe de obstacle run van Mud Masters eruitziet. Een super mooi, uitdagend maar ook voor iedereen toegankelijk parcours door de verschillende afstanden en obstakels. Hoe langer de afstand, hoe meer obstakels. Durf je een obstakel niet aan? Je mag deze altijd overslaan –het gaat er om dat we mét elkaar de finish halen! Samen met je vrienden en familie kies jij je eigen uitdagingen op het parcours. Zo is de finish een haalboer doel voor iedereen! Welke afstand moet ik kiezen?

Als richtlijn houden we aan: kun je de helft van de afstand hardlopen? Dan ga je het halen! Vanaf 14 jaar kun je kiezen voor de afstanden 6 of 12 of 16 km.

Kidsrun
Voor kinderen van 10 t/m 13 jaar is er een kids parcours.De kidsrun is 6 km en volgt het parcours van de 6 km voor volwassenen, alleen dan met een aantal alternatieve obstakels, die het extra leuk maken voor 10 t/m 13-jarigen.

We gaan allemaal tegelijk van start. Alle Kidsrunners (dus deelnemers van 13 jaar of jonger) moeten begeleid worden door een volwassene (18+) met een eigen deelnemersticket voor het 6 km parcours. Één volwassene mag maximaal 4 kindsrunners begeleiden.  

Voor alle afstanden geldt dat je altijd de optie hebt om obstakels over te slaan of eerder te stoppen. Jij kiest je eigen uitdaging én jij staat er niet alleen voor, want we doen het samen.   


Aanmelden MudRaise